Om meg

Maria of the North er et lite, personlig designfirma som tar oppdrag innen logodesign, firmaprofilering, trykksaker og websider – kort sagt det meste en bedrift trenger for å kommunisere med sine kunder. Firmaet drives av meg, Maria Fjeldvær, grafisk designer og webdesigner bosatt i Lier utenfor Drammen. 

Jeg driver også nettbutikken mariaspapershop.no, der jeg selger egenproduserte kunstkort og -plakater.

Som designer er jeg allsidig og liker å jobbe med mange forskjellige designuttrykk. Men én ting er felles ved alt jeg designer: mottakeren står i fokus. Alt jeg lager skal være brukervennlig, lett å forstå og ha et godt språk. Jeg er opptatt av å fange essensen i budskapet, og få det fram på en god visuell måte.

Jeg har utdannelse fra Høgskolen i Buskerud, og 12 års erfaring fra faget. Har jobbet både i trykkeri, som selvstendig næringsdrivende og som ”inhouse” designer/kommunikatør i ulike bedrifter. 

Jeg kodet min første webside på 90-tallet med en stor HTML-bibel ved min side, og har siden prøvd å henge med så godt jeg kan i den rivende utviklingen. I dag er WordPress mitt førstevalg som publiseringsplattform.

Ta gjerne kontakt for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deres bedrift på best mulig måte.

Tlf: 92 66 09 77 – E-post: maria@mariaofthenorth.no