Om meg

Maria of the North er et lite, personlig designfirma i Lier som tar oppdrag innen logodesign, firmaprofilering, trykksaker og websider. Firmaet drives av meg, Maria Fjeldvær, som er grafisk designer og webdesigner.

Jeg driver også nettbutikken mariaspapershop.no der jeg selger egenproduserte kort og plakater.

Som designer er jeg allsidig og liker å jobbe med mange forskjellige designuttrykk. Men én ting er felles ved alt jeg designer: mottakeren står i fokus. Alt jeg lager skal være brukervennlig, lett å forstå og ha et godt språk. Jeg er opptatt av å fange essensen i budskapet, og få det fram på en god visuell måte.

Jeg har utdannelse innen visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Buskerud, og har jobbet både i trykkeri, som selvstendig næringsdrivende og som ”inhouse” designer/kommunikatør i ulike bedrifter.

Jeg liker å holde meg oppdatert, og har det siste året tatt nettutdanning innen webutvikling og programmering på Institutt for datateknologi og informatikk på NTNU. Tidligere har jeg også tatt ulike skrivekurs og markedsføringskurs for å kunne hjelpe mine kunder best mulig med kommunikasjonen.

Ta gjerne kontakt for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe ditt firma på best mulig måte.

 

Maria of the North
v/ Maria Fjeldvær

Flåtansvingen 41, 3413 Lier
Tlf: 92 66 09 77
maria@mariaofthenorth.no

 

Ta kontakt!

4 + 15 =