Tidligere arbeider

Her er et utvalg arbeidsprøver fra tidligere kundeoppdrag innen logodesign, websider og trykksaker.

Logodesign

Logo for Drammen Symfoniorkester

I forbindelse med 100-årsjubileet i 2019 fikk Drammen Symfoniorkester en ny logo og designprofil. Logoen er basert på dirigentstokkens bevegelser i 4/4-dels takt, men kan også tolkes som et symbol på Ypsilonbrua.

Logo for Viken Strøm AS

Viken Strøm AS er et elektrikerfirma i Drammen som ble startet sommeren 2019. Kunden ønsket en minimalistisk logo som gjerne hadde en lyspære som symbol. Resultatet ble en lyspære basert på bokstavene V og S fra navnet.

Logo for Helle's hårsalong

Da kunden skiftet navn fra Studio 1 frisør til det mer personlige Helle’s hårsalong ønsket jeg å uttrykke den varme, åpne personligheten hennes gjennom logoen.

Logo for Helle Holmen helhetlig helse

Helle Holmen tilbyr akupunktur, fotsoneterapi massasje og samtaler i Lierbyen, og ønsket en logo som symboliserte at alt hun jobber med handler om balanse. Så logoen er full av symbolikk med den feminine kraften som søker ned mot jorden (i grønt) og den maskuline kraften som søker opp mot himmelen (i blått).

Logo for Peritus

Logo designet i 2008 for it-firmaet Peritus AS i Drammen.

Logo for Din Prosjektledelse og Mellom2permer

Mellom2permer er et underfirma av Din Prosjektledelse AS, og kunden ønsket en logo som fungerte for begge firmaene. Resultatet ble et symbol som både kan tolkes som en åpen bok og en pil for fremdrift.

Webdesign

Webside for Viken Strøm AS

Kunden ønsket en enkel og minimalistisk webside i tråd med den enkle logoen. Resultatet ble en webside i sort-hvitt med noen få elementer i blått. Websiden har også en Messenger-chatbot.

Webside for Peritus AS

I 2019 fikk it-firmaet Peritus AS ny webside utviklet på plattformen Dynamicweb.

Webside for AD Arkitekter

Design av Studio Elvebredden og webutvikling av Maria of the North.

Trykksaker og vindusdekor

Jubileumsbrosjyre for Drammen Symfoniorkester

I forbindelse med 100-årsjubileet til Drammen Symfoniorkester i oktober 2019 ble det utgitt en jubileumsbrosjyre. Tekst, design og planlegging av alle gruppefotoer ble gjort av Maria of the North. Foto: Børre Helgerud.

Vindusdekor for Peritus AS

Da Peritus AS flyttet til nye kontorer i 2018 ønsket de å ta med seg et veggmaleri fra det gamle kontoret. Maleriet ble fotografert og omgjort til en dekorativ dekor på glassveggene! Folietrykk: Skiltdesign AS.