Webside i WordPress

En webside fra Maria of the North er perfekt for småbedrifter, gründere og selvstendig næringsdrivende. Du får en profesjonell og enkel webside uten å måtte bruke opp hele oppstartsbudsjettet. Websidene utvikles i WordPress og er for deg som ønsker å være synlig på nett, men ikke har kapasitet eller kompetanse til å lage noe selv.

 

 

}

Spar tid

Når Maria of the North tar seg av websiden din, får du mer tid til å gjøre det du kan best!

Spar penger

Enkle websider basert på standardmaler gir lav utviklingskostnad, noe som kommer deg som kunde til gode!

~

Slipp bekymringer

Maria of the North bruker profesjonelle leverandører slik at websiden din er i trygge hender!

«Jeg vil klare meg selv»

Maria of the North tilbyr ulike webpakker som du kan velge mellom ut i fra behov og budsjett. Den enkleste pakken, «Jeg vil klare meg selv», er en ren installasjon av WordPress på ditt webhotell. Den passer for deg som har god kjennskap til WordPress fra før, klarer deg med en standardmal eller vil kjøpe en egen mal, og vil gjøre mest mulig selv.

«Jeg trenger bare en enkel webside»

Ved kjøp av pakken «Jeg trenger bare en enkel webside» får du en skreddersydd webside bygget i den populære og velprøvde editoren Divi. Denne pakken inneholder alt en liten bedrift trenger av en webside. Du betaler kun en engangskostnad for oppsettet. Hvis du ønsker hjelp til drift og oppdatering senere kan du bestille det som en egen tilleggstjeneste. Se prislisten nederst på siden.

«Jeg trenger bare en enkel nettbutikk»

Den største pakken er «Jeg trenger bare en enkel nettbutikk», og er for småbedrifter som ønsker å selge produkter. Her får du hjelp til å sette opp en enkel nettbutikk med en eller flere betalingsløsninger, for eksempel Vipps og kredittkort. Du betaler kun en engangskostnad for oppsettet.

Hvis du ønsker hjelp til å legge inn produkter i nettbutikken kan det gis eget tilbud på dette.

Pakker og priser

Valgfrie tilleggspakker og abonnement

w

Tospråklig webmodul

kr. 1000,-

For deg som har behov for en side på flere språk. Inneholder oversettelse av meny, footer og andre webelementer, pluss duplisering av alle sider. Du må selv stå for oversettelse av tekst.

Facebook-pakke

kr. 500,-

For deg som vil bruke Facebook i markedsføringen. Pakken inneholder installasjon av Facebook-pixel på websiden, samt tilpasning av eksisterende logo til Facebook-profilbildet.

Mailchimp-integrasjon

kr. 500,-

For deg som vil bruke Mailchimp i markedsføringen. Pakken gir deg en sammenkobling av websiden og eksisterende Mailchimp-konto slik at du for eksempel kan ha nyhetsbrev-påmelding på websiden.

Domene og webhotell

Engangskostnad oppsett kr 249,-
Deretter kr. 79,- per måned
(faktureres årlig)

Hvis dette er fremmedord for deg kan Maria of the North gjøre alt arbeidet som trengs for å få din bedrift på nett. Du får da bare én aktør å forholde deg til med alt som gjelder websiden. 

Driftspakke

kr. 149,- per måned
(faktureres kvartalsvis)

For deg som ønsker hjelp til å holde WordPress oppdatert. Pakken inneholder oppdateringer av plugins og maler, backup og sikkerhetstiltak mot hackerangrep*

*Inkluderer ikke restore av websiden dersom siden blir hacket til tross for sikkerhetstiltakene.

Vil du vite mer? Eller tenker du «YES, dette vil jeg bestille»?

Ta kontakt, DA VEL!

10 + 3 =

Du kan også kontakte meg på e-post maria@mariaofthenorth.no eller telefon 92 66 09 77.

Ser fram til å høre fra deg!